Domein

Geniet van het zalig niets doen op het vakantiedomein en spreid je vleugels tussen veld en bos.

Genieten van het zalig niets doen

Laat de telefoon in de koffer en stap in het groen. In de grote tuin of je eigen privétuin zoek je de rust op of geniet je met vrienden en familie van ontspannende activiteiten, zoals marshmallows roosteren boven een kampvuur of gewoon luieren in het gras.

Vuurplaats
Picknickzone

Zoek de verkoeling en kom helemaal tot rust

De zee is een eindje rijden, maar toch kan je tijdens de zomermaanden proeven van het strandgevoel. In het grote zodiac-zwembad (diepte: 1m20) is het heerlijk om lekker te plonsen of baantjes te trekken. Genoeg van het zwemmen? Vlij je dan neer in het zonnetje op een van de ligstoelen en … relax.

Buitenzwembad met strand
Ligstoelen
Buitendouche

Verwarm jezelf in onze wintertuin

Bij koelere temperaturen kan je gezellig zitten in een van de zithoekjes of aan de grote tafel in de wintertuin. De grote olijfboom en andere zuiderse planten zorgen voor een echt buitengevoel. De kinderen kunnen zich uitleven in de speelkamer met klimtoren, glijbaan en grote bouwblokken.

Wintertuin
Speelkamer

Actief ontspannen in de buitenlucht

Even genoeg van al het luieren? Neem een duik in het zwembad of toon je kunsten op de putting green. Voor wie zich even in de Provence wil wanen is er de petanquebaan.

Putting green
Petanquebaan

Ravotten met de kinderen

Kinderen kunnen zich in de Boerenzwaluw amuseren in de grote, omheinde tuin met boomhut. Rondom de andere woningen is er de eigen privé-tuin en de grote gemeenschappelijke tuin met speeltuin en zandbak. Het wandelpad is geschikt voor kinderfietsen waar ze hun eigen Vlaamse Klassieker kunnen rijden. Bij minder goed weer is ook binnen heel wat te doen: de Boerenzwaluw heeft een ruime leefruimte met speelhoek en een grote speelgoedkast. Kinderen van de andere vakantiewoningen kunnen terecht in de wintertuin met een eigen speelkamer.

Afgesloten privé-speeltuin
Wandelpaden geschikt voor kinderfietsen
Speelkamer in wintertuin

Omgeving

De zwaluw is gelegen in de Kempen, op de grens van bos en veld. Vanuit de tuin stapt u zó de natuur in. Op wandel- en fietsafstand bevinden zich talrijke café's, restaurants en supermarkten.

Omgeving

Wandelen

Vanuit de tuin starten er verschillende wandel- en fietstochten. We helpen u graag met het uitstippelen van uw wandeltocht. Neem alvast een kijkje op www.visitkasterlee.be voor tips. Er zijn verschillende wandelkaarten beschikbaar.

Omgeving

Fietsen

De Zwaluw bevindt zich vlakbij fietsknooppunt 30 en 31. Op www.fietsnet.be kan u zelf uw route uitstippelen. Kijk ook eens op www.visitkasterlee.be voor enkele thema-routes.

Voor de meer avontuurlijke types is er het uitgebreide mountainbikeparcours. Dit parcours loopt door het bos gelegen achter de Boerenzwaluw.

Omgeving

Recreatie

Hieronder vindt u een greep uit de vele recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving.
Uiteraard helpen wij u graag met het plannen van uitstapjes.

Taverne-Restaurant KoningsbosOntbijtbuffet op zondag, lunch, diner
850 m
Recreatiedomein Ark Van NoëKajak- en kanoverhuur, speeltuin, café, kinderboerderij
2 km
Geitenboerderij PolleHoevewinkel
2 km
KabouterbergWandelen, spelen op de zandberg, kabouterwandeling, ...
3 km
Frans Masereel CentrumKunstencentrum
3 km
BobbejaanlandPretpark
4 km