Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw IP-adres 54.84.236.168 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2 berichten.
Fam. Heurckmans uit x schreef op 8 november 2018 om 11:25:
Wij waren met kinderen, kleinkinderen in DE ZWALUW van 20 tot22 oktober 2018. Het was schitterend weer . We zijn zeer vriendelijk en warm onthaalt.
De luxe die we kregen was geweldig: bedden opgemaakt, in elke badkamer handdoeken ,shampoo , douchegel en haardroger zelfs kamerjassen (van service gesproken!!!!!).
In de keuken was alles voorhanden: kruiden, afwasmiddel ,huishoudapparaten zelfs keukenhanddoeken ( van service gesproken!!!) .
De slaapgelegenheden waren uniek. Het gaf ons een gevoel van nostalgie. Wij zijn kampeerders dus ... . Caravans perfect met overal goede matrassen . Dus heerlijk geslapen
De oude toog met alles er op en er aan ." Tournee générale " heeft dikwijls geklonken in de prachtige living.Want het bier stond koud in de nostalgische frigo's
Spelletjes voor klein en groot ,een kast vol. Darts en kikkeren hebben we veel gedaan.
De tuin was prachtig om te zitten niksen . Een lange tafel om gezellig samen te aperitieven of koffie te drinken. De pingpongtafel hebben we niet gebruikt bij gebrek aan tijd.
Een spelletje cricket was zeker een meevaller en deed ons denken aan de jeugdjaren.
Wandelen in de bossen met vertrek aan de deur . Is dat geen luxe!!!
We kunnen ons weekend beschrijven met een woord . EEN AANRADER.
Ook bij slecht weer kan men zich niet vervelen hier.

Bedankt aan de eigenaars en hopelijk tot later
fam. De Jongh - Van Hamme uit Brugstraat 40 2340 Beerse schreef op 3 september 2018 om 17:36:
Het was heerlijk vertoeven bij jullie met onze 5 kleinkinderen . Na het aangenaam onthaal voelden wij ons al meteen thuis . De ligging van " de vakantieschuur " is ook ideaal. Zeer schone omgeving en de vooral leuke uitstapjes die men kan doen . Met het zeer goede weer hebben wij ook veel plezier beleeft in het grote , verwarmde zwembad en mooie tuin.Ook waren wij aangenaam verrast door de inrichting van de woning , alles is er aanwezig en ook aan de ontspanning is er gedacht . Kotom een week waar wij mooie herinneringen aan bewaren en wij komen zeker terug.